Ajándékozz életre szóló élményt!

Különleges, nem mindennapi ajándék ötleten töröd a fejed? Mi tudunk segíteni! Utalványainkkal maradandó élményt adhatsz ajándékba! Ajándékutalványaink beválhatóak próbamerülésre, búvártanfolyamra, búvártúrára. Az utalványt minden esetben az ajándékozott nevére állítjuk ki! Kérheted precíz nyomdai formában, de egyedi tartalommal elektronikus úton is elkészítjük a számodra. Ebben az esetben nincs más dolgod csak ki kell nyomtatnod és máris kedveskedhetsz ezzel az ajándékozottnak!

Ajándékutalvány próbamerülésre

Ha meglepően olcsó ajándékot szeretnél adni, akkor ezt az  igazán értékes, új élményt adó lehetőséget ajánljuk figyelmedbe! A búvárkodást a Próbamerülés során érdemes kipróbálni.

 Eurodive búváiskola ajándékutalvány


Igazi, felejthetetlen élményt tudsz így ajándékozni meglepően kedvező áron. Néhány alapvető szabályt ismertetünk a merülés előtt és oktatói felügyelettel máris irány a víz! Próbamerüléseinket minden esetben a budapesti Aquaworld-ben tartjuk.

Ajándékutalvány tetszőleges összeggel

Ha teljesen tanácstalan vagy, ha nem tudod mire vágyik az ajándékozottad, ha anyagi forrásaid is korlátozottak, akkor érdemes ezt az ajándékutalványt választanod.
Az ajándékutalványon szereplő összeget jóváírjuk arra amit a megajándékozott szeretne:  próbamerülésre, búvártanfolyamra vagy  búvártúrára.

Ajándékutalvány búvártanfolyamra

Ajándékozz örök élményt! Ajándék utalványunk segítségével nem csak a kezdőknek szóló búvártanfolyamot lehet elvégezni. Ha a megajándékozott már végzett búvár most további lehetőségeket tudsz számára nyújtani. Íme néhány lehetőség a sok közül:

EuroivE Búváriskola ajándékutalvány
  • Próbamerülés
  • Kezdő búvártanfolyam
  • Elsősegélynyújtó búvártanfolyam
  • Enriched Air (Nitrox) specialitás búvártanfolyam, stb.

Igényelek egy ajándékutalványt