Elérhető tanfolyami időpontok

Érdeklődj búvárközpontunkban


Mit fogunk csinálni a képzésen
  • Képzés során a hallgatók átismétlik a PADI előírásokat, eljárásokat, filozófiákat és oktatási módszereket, valamint finomítják gyakorlati oktatási képességeiket védett- és nyíltvízben egyaránt.
A búvártanfolyam időtartama

Kb. 11 nap alatt elvégezhető


A búvártanfolyam ára
  • Komplett (AI+OWSI) OWSI 1.000,- €/fő
  • AI-ből OWSI 600 €/fő
  • + Nemzetközi regisztrációs díj

Búvároktatói búvártanfolyam

A PADI Open Water Scuba Instructor (OWSI) minősítés a hivatásos búvárok által megszerezhető első oktatói szintű fokozat. A tanfolyam minimum 7 intenzív napból áll! Előfeltétele hogy Assistant Instructor vagy más képzési szervezetnél Instructor legyél. A Képzés során a jelöltek átismétlik a PADI előírásokat, eljárásokat, filozófiákat és oktatási módszereket, valamint finomítják gyakorlati oktatási képességeiket, vízi jártasságukat és búvártudásukat védett és nyíltvízben egyaránt. A PADI (IE) sikeres letétele után az OWSI-k felelősséget tudnak vállalni azért, hogy bevezessék az embereket a búvárkodásba. A tanítói státuszban levő PADI Open Water Scuba Instructor-ok a PADI programok egész skáláját vezethetik a DSD-től kezdve a Divemaster-en keresztül számos specialitás tanfolyamig.

A tanfolyam ára: 600 eur + Nemzetközi regisztrációs díj

Komplett IDC

Tartalmazza az Assistant Instructor és az OWSI programot is. A tanfolyam minimum 11 intenzív napból áll! Előfeltétele hogy Divemaster legyél.  Ennek elvégzése után elmehetsz a világ bármely PADI (IE) Instructor Examination-jára és annak sikeres letétele után a PADI programok egész skáláját vezetheted le a DSD-től kezdve a Divemaster-en keresztül számos specialitás tanfolyamig.

Ajándékba kapsz egy specialitás oktatói tanfolyamot is!

A tanfolyam ára: 1.000,- € + Nemzetközi regisztrációs díj


Érdeklődöm a képzésről