Igényelhető időpontok

Telefonos egyeztetést követően, hétköznap vagy hétvégén amikor szeretnéd


Mit tartalmaz a program díja
 • 3 órás belépőjegyet az Aquaworldbe
 • Felszerelés bélését
 • Töltött palackot
 • Elméleti és gyakorlati készségfejlesztést
 • Oktatói asszisztenciát
 • A merülésről emlékül egy oklevelet küldünk e-mailben
A próbamerülés időtartama

60 perc


A próbamerülés ára
 • Egyénileg 25.000,- Ft/fő
 • Csoportosan (max. 3 fő) 23.000,- Ft/fő

Mit csinálunk a próbamerülésen

A palackos merülés legfontosabb fizikai és fiziológiai áttekintését követően egy oktató irányításával kipróbálod milyen érzés a víz alatt levegőt venni, milyen víz alatt úszkálni.

Próbamerülés az első nagy lépés

Gyors és egyszerű bevezetés a víz alatti világ felfedezéséhez szükséges dolgokba. Bár ez nem egy búvártanfolyam, mégis megtanulod az összes lépést, ami ahhoz kell, hogy PADI minősített búvár legyél. Egy próbamerülésen kényelmesen próbálhatod ki a palackos búvárkodást.

Mielőtt beiratkoznál egy PADI (Professional Association of Diving Instructors – Búvároktatók Szakmai Szövetsége) alapfokú búvártanfolyamra, érdemes elgondolkodnod azon, hogy a búvárkodást valóban neked találták ki vagy sem? Erre a biztonságos uszodai környezetben végrehajtott, kényelmes próbamerülés ad lehetőséged, ahol felmérheted a vízhez való viszonyod! Nem eltanácsolni szeretnénk! Nincs annál kiábrándítóbb ha a kezdő búvártanfolyam közepén jössz rá, hogy ez a hobby, a kedvtelési búvárkodás sajnos mégsem Neked való kényelmes kikapcsolódás!

Ha bizonytalan vagy és kérdéseid vannak, gyere el hozzánk! Beszéljünk az esetleges félelmeidről, kétségeidről! Beszéljük át, milyen kényelmes víz felszíni és biztonságos víz alatti feladatok, lehetőségek várnak! Mi nem szeretnénk, ha rosszul éreznéd magad a búvártanfolyamunk alatt! Te időt és energiát fektetsz be, így számunkra különösen fontos, hogy nem csak komfortosan, de még biztonságban is érezd magad a víz alatt miközben játszva sajátítod el a fontos és egyben nélkülözhetetlen készségeket!

Egy kisebb összeg kockáztatásával – egy próbamerülés során – kiderülhet, hogy a felszereléssel való búvárkodás az e, amit már régóta kerestél! Ha jól, kényelmesen érzed magad a víz alatt, bátran belevághatsz életed nagy kalandjába, a kezdő búvártanfolyamba!

A próbamerülésen a következőket fogod csinálni

EurodivE Búváriskola

Gyere el velünk az Aquaworld-be, Budapest egyik legnagyobb fedett vízi élményparkjába, amit 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fed. Lélegzetelállító látványosság a függőhidakkal, tornyokkal és medencékkel körülölelt Angkor-romtemplom sajátosságait idéző központi épület. Ha még nem jártál az Aquaworld-ben, úgy érdemes lesz ellátogatnod ebbe a komplexumba, ami egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak.

Éppen ezért még véletlenül se hagyd otthon a család egyetlen egy nem búvárkodó tagját se, mert míg te kipróbálod a súlytalanság érzetét, ők csúszdázhatnak vagy akár ők is kipróbálhatják a palackos merülést, vagy a számos élménymedence egyikében kapcsolódhatnak ki.

A próbamerülési program két részből áll: elméletből és merülésből

EurodivE Búváriskola

Először is kitöltjük a szükséges nyomtatványokat, majd megismerkedünk a búvárfelszerelés valamennyi elemével, a búvárruhával, a búvármaszkkal, a légzőcsővel, a búvármellénnyel (BCD – Buoyancy Control Device), a légzőautomatával (reductor) stb. és azok szakszerű használatával. Majd a búvároktató összeállítja azt a biztonságos és kényelmes búvárfelszerelést, amivel merülni fogsz. Te csak figyelsz. Más dolgod nem lesz. Viszont később, ha majd nyíltvízi kezdő búvártanfolyamot szeretnél elvégezni, ez a tudás jól fog jönni.

Az ötpontos búvárfelszerelés ellenőrzést követően becsobbanunk a vízbe, ahol először tapasztalod meg a lebegés érzetét.

Innentől kezdődik a valódi izgalom. Elsőként a víz felszínen, majd lesüllyedünk a felszín alá, a medence aljára ahol életedben először veszel majd levegőt a légzőautomatádból. Megtapasztalod, immár ez nem csak a halaknak, hanem neked is kényelmesen sikerülhet. Majd közösen beállítjuk a lebegőképességed és kipróbálhatod milyen is ebben a háromdimenziós térben mozogni, mint egy hal.

Ha ez már jól megy, akár néhány vízbiztonsági gyakorlatot is végrehajthatunk, ha érdekel mit fogsz csinálni a kezdő nyíltvízi búvártanfolyamon.  A foglalkozás lezárásaként, merülést követően levezetésként, feltéve ha lesz hozzá energiád, még úszkálunk egy kicsit.

A próbamerülésedről oklevelet vagy víz alatti fotót kapsz ajándékba, amit a PADI Discover Diving-ot követően e-mailben küldünk meg neked.

Megközelíthetőség

Az élményfürdő Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri-híd pesti hídfője mellett található (1044 Budapest, Íves út 16.; GPS koordináták: É 47.60061  – K19.11400), zöld környezetben, mégis közel a városközponthoz.

A komplexum több mint 800 férőhelyes parkolója könnyen megközelíthető az M0-ás körgyűrű Káposztásmegyeri kijáratán át.

Részvételi feltételek

 • betöltött 10. életév
 • bírd el a búvárfelszerelésedet
 • megfelelő önfegyelemmel, ítélőképességgel rendelkezel
 • ha le tudsz úszni 200 métert bármilyen úszásnemben
 • lelkileg érett vagy
 • betartod a merülés általános irányelveit és szabályait

Próbamerülés ára

 • Egyénileg: 25.000,- Ft/fő
 • Csoportosan: 23.000,- Ft/fő

A próbamerülés időtartama

 • A program  kb. 60 perces

Mit tartalmaz a program

 • Egy elméleti felkészítést
 • Felszereléses élménymerülést a medencében
 • Komplett felszereléshasználatot, töltött palackot, ólomövet, oktatót
 • A merülésről emlékül egy oklevelet küldünk e-mailben

Jelentkezem
uszodai próbamerülésre

  Mikor lenne rá időm