Cavtat Horvátország déli részén, Dubrovniktól 15 kilométerre fekvő kis halászfalú. A település a Rat-félszigeten és annak öblében helyezkedik el. Cavtat a Dél-Adria egyik legidillibb kisvárosa. Mesébe illő strandjaival, luxusszállodáival nem csoda, ha hírességek, celebek és gazdag emberek kedvelt pihenő helye lett. A 2000 fős falucska fő megélhetési forrása a szőlőtermesztés, borászat, halászat, fügetermesztés és természetesen a turizmus mellett a búvárkodás.

Itt található az a búvárbázis is ahová készülünk. A saját kikötővel rendelkező bázis közvetlenül a tengerparton fekszik. A bázis rendelkezik egy gyorshajóval 7-8 búvárt tud a merülőhelyre szállítani de van egy hatalmas katamarán is, ezzel akár 20-25 búvár is utazhat.

A merülő helyek rendkívül változatosak és érdekesek. Több mint 20 merülőhely közül tudsz választani. Az egyik a Taranto roncs a gőztraktorral európai hírű és látványban pedig meglehetősen különleges.

További merülőhelyeknél is láthatsz amforákat, ezen kívül négy barlang is szerepel a kínálatban, melyből kettő, kis tóban teljesedik ki szikladombokkal körülvéve. Két látványos roncs is elérhető mélységben helyezkedi el, de ezek 40 percre vannak a megszokott helyektől.

Az élővilág gazdag, találkozni fogsz murénákkal, langusztákkal, polipokkal, angolnával, sügérekkel. Természetesen az Adriában megszokott növényzet itt is megtalálható, gorgóniákkal, szivacsokkal benőtt falak jellemzik itt is a merülőhelyeket.

A bázison csapolt sör és főzött kávé is elérhető. A kísérők a bázis előtti zárt strandon tölthetik a napot, ahol van büfé, fagylaltozó, gyermek édesvizű medence.

Szállásaink a bázishoz közel, 2-5 perces sétával érhetőek el. Az apartmanok 2-3 fős szobákból állnak de természetesen vannak 4-5 fős apartmanok is. Minden apartmanhoz saját parkoló tartozik.

ÉRDEKLŐDJ

 • 3 nap 4 éjszaka
 • Nyíltvízi vizsga és bulimerülés
 • Minimális túralétszám 6 fő
Mit tartalmaz a túra díja
 • Öt éjszakára szállást apartmanos elhelyezéssel a bázis közelében, illetve a városban
 • Palackot és ólmot a merülésekhez
 • Magyar nyelvű idegenvezetést
Mit nem tartalmaz a túra díja
 • Transzfert Budapest – Cavtat – Budapest útvonalon
 • Felszerelést, ha még nem rendelkezel sajáttal
 • Baleset- és utasbiztosítást
 • A merülések díját

Jelentkezem a búvártúrára

  „Nagyon hálás vagyok Robinak hogy megtanított az alapokra es elindított a búvárkodás utján. Az OWD óta már több különböző tanfolyamot is elvégeztem nála es mindegyikben maximális segítőkészséget és odafigyelés nyújtott. Az elméleti es gyakorlati órák nemcsak érdekesek, de ugyanakkor szórakoztatóak, baráti hangvételűek is.

  Szívből ajánlom mindekinek!”

  Dávid

  „A nyár egy örömteli évszak, az utazáshoz, a szerelemhez és persze a búvárkodáshoz is tökéletes! Foglald le a legjobb időpontot és találd meg a tökéletes bulihelyet profi oktatók segítségével!

  Köszönjük ezt a csodálatos élményt!”

  Viktor

  „Nem számít, milyen messzire kell utaznom, hogy kipróbáljam magam a tengeren! Köszönöm, hogy felkészítettek erre és igazán felejthetetlenné tettétek a nyaralásomat.

  Én és a barátaim nagyra értékeljük a segítséget. Nagyon szépen köszönöm!”

  Zsófia