Velence városa olyan, mellyel nem lehet betelni, nem lehet megunni. Hiába jártunk ott már egyszer, tízszer, vagy akár százszor is, amikor újra megpillantjuk Velencét, biztosak lehetünk benne, hogy sok-sok meglepetést tartogat számunkra.

Programunk a következő

Első nap

Indulás a kora reggeli órákban, a kiválasztott indulásnak megfelelő helyszínen és időpontban. Kiszállás Triesztben, a Miramare-kastély megtekintése. Tovább utazás Padovába, a szállás elfoglalása az esti órákban, majd merülés az Y40-es medencében. Meleg, 32 fokos vizével még a fázósak se fognak dideregni.

Merülés előtt, városnézés Padova-ba, ahol megismerkedünk, az építészeti műkincsekben gazdag településsel. A város ókori és középkori jellégét mind a mai napig megőrizte. A városközpont legszebb nevezetességei közé tartozik a Piazza dei Signori, magyarul az Urak Tere, ami nem más, mint a főtér Padovában. Padovában sok múzeumot, régi templomot és lenyűgöző tereket találhatunk.

A közelben lévő Prato della Vallé-n kellemes sétát lehet tenni, mivel Európa egyik legnagyobb tere, amely tele van szobrokkal. Korábban római színház volt a helyén, de miután elmocsarasodott a terület, lecsapolták, és szoborparkot alakítottak ki belőle. Most egy kertszerű tér, amely 82 olyan szobrot tartalmaz, amik a város hírnevét idézik, és egy szökőkút mellett vannak körbe elhelyezve. A park egy nagy ovális alakú tér, amely sétautakkal és körben rengeteg szoborral van tele. A sétautak mentén találhatóak a padovai születésű, vagy a városhoz valamilyen formában kötődő híres személyek szobrai. Itt áll Báthori István szobra is, aki a városban tanult.

A várostól egy könnyű estebéddel veszünk búcsút, majd indulunk az Y40-be.  Késő este visszatérünk a szállásra. (Érdekesség, hogy a Y-40 területére saját felszerelést nem kell hoznotok! A merüléshez a Y-40 teljes felszerelést biztosít, így a kedvenc maszkodon és computereden kívül mindent otthon hagyhatsz!)

Második nap

Reggeli után hazafelé látogatást tehetünk Velencében, vagy merülhetünk még egyet az Y40-ben . A közelben található Murano, Burano és Torcello szigetek szintén sok látnivalót kínálnak. Tovább indulás a program függvényében Postojna csodálatos cseppkőbarlangjához, ami méltán tette világhírűvé e kicsiny települést. Visszaérkezés a búvárközponthoz az esti órákban.

ÉRDEKLŐDJ

 •  2 napos búvártúra
 • Akár két merüléssel
 • Minimális túralétszám 6 fő
Mit tartalmaz a túra díja
 • Scuba Experience in natural pond
 • Buffet lunch veg + non veg
 • Free photos and videos
 • Rain dance
 • AC pick up and drop
 • Water /soft drink
 • Water park visit
 • Pool with slide
 • Water fall visit
Mit nem tartalmaz a túra díja
 • Well equipped safety gears and instructions provided to divers for a comfortable experience
 • Photos and videos of your journey under the sea with the marine life will be shared with you

Jelentkezem a búvártúrára

  „Nagyon hálás vagyok Robinak hogy megtanított az alapokra es elindított a búvárkodás utján. Az OWD óta már több különböző tanfolyamot is elvégeztem nála es mindegyikben maximális segítőkészséget és odafigyelés nyújtott. Az elméleti es gyakorlati órák nemcsak érdekesek, de ugyanakkor szórakoztatóak, baráti hangvételűek is.

  Szívből ajánlom mindekinek!”

  Dávid

  „A nyár egy örömteli évszak, az utazáshoz, a szerelemhez és persze a búvárkodáshoz is tökéletes! Foglald le a legjobb időpontot és találd meg a tökéletes bulihelyet profi oktatók segítségével!

  Köszönjük ezt a csodálatos élményt!”

  Viktor

  „Nem számít, milyen messzire kell utaznom, hogy kipróbáljam magam a tengeren! Köszönöm, hogy felkészítettek erre és igazán felejthetetlenné tettétek a nyaralásomat.

  Én és a barátaim nagyra értékeljük a segítséget. Nagyon szépen köszönöm!”

  Zsófia