Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Kezdő búvártanfolyam

április 1 @ 18:00 - április 3 @ 21:00

Mi mind, kalandorok vagyunk!

Először furcsa érzés a búvármaszk. Az esetlen, kissé nehéz felszerelés. Beleereszkedsz a vízbe, az arcod a felszín alá kerül. Belélegzel; a levegő megnyugtató sziszegéssel áramlik és így először lélegzel a víz alatt. A nyíltvízi PADI kezdő búvártanfolyam (Open Water Diver – OWD) megnyitja számodra ezt a világot. A kezdő búvártanfolyam során mindazt megtanulod, amire szükséged van a víz alatti világ https://eurodive.hu/buvartanfolyam/nyiltvizi-kezdo-buvartanfolyam/felfedezéséhez. Ahhoz, hogy légzőkészülékes búvár légy, a vízben magabiztosnak kell lenned és alapvető úszástudással kell rendelkezned. Ugyanakkor nem kell atlétának lenned, de rendelkezz jó általános egészségi állapottal.

A PADI Open Water Diver búvártanfolyam megtanít Téged az alapvető elméleti és gyakorlati készségekre, amelyre szükséged lesz amikor merülőtárssal önállóan merülsz.

A kezdő búvártanfolyam három nagy modulra bonthatóAccounts

Free Trial

ELMÉLETI, TANTERMI KÉPZÉS

5 MODUL

5×60 percben "STANDARD"
5×90 (min.) percben "VINTAGE"

A kezdő búvártanfolyam elméleti képzése öt modulból áll. Ezeken megtanulod a kedvtelési (rekreációs) búvárkodás alapjait, a felmerült kérdéseket megválaszoljuk a tévhiteket, a városi legendákat a helyére tesszük.

A tananyag könnyebb elsajátításához audió vizuális tananyagot használunk. Egy-egy ilyen részmodul kb. 2-3 órás elfoglaltságot jelent. A „Standard” képzésben ez 3×3 órában, vagy 1×5 míg a „VINTAGE” képzésen ez 1×8 (max 15) órában valósul meg. A tananyag nem nehéz, egy kis 7.-es fizika és józan gondolkodás szükséges hozzá. A foglalkozás tartalmazza az adott modulból az elméleti felkészítést, a Tudásáttekintők kitöltését és a modul záróvizsgákat is.

A pandémiára való tekintettel, választhatod az otthon tanulós csomagot, vagy a PADI e-learning-jét.

USZODAI KÉSZSÉGFEJLESZTÉS

5 MERÜLÉS

1×6 ÓRÁBAN "STANDARD"
2x6 ÓRÁBAN "VINTAGE"

A kezdő búvártanfolyam uszodai (védettvízi) képzése öt modulból áll. Valamennyi elméleti modul után részt vehetsz egy uszodai merülésen, azaz egy elméletet mindig egy védettvízi gyakorlás követ felváltva, ha a „VINTAGE” csomagot választod. Így törekedve arra, hogy az elméleten megtanult tudást mihamarabb a gyakorlatba átültessük. Így például megtanulod a búvárfelszerelés helyes használatát, pl. hogyan tudod páratlanítani a maszkodat, vízteleníteni a reductorodat stb.


Ezen túlmenően felkészítünk a nem túl valószínű vészhelyzetek kezelésére is.

Mivel itt is kiscsoportokban oktatunk és nem „futószalagon”— csak így biztonságos és hatékony —, ezért az egy oktatóra jutó hallgatói arány nem haladja meg a három főt „VINTAGE” csomag esetén.

NYÍLTVÍZI VIZSGAMERÜLÉS

4 MERÜLÉS

4 VIZSGAMERÜLÉS

2 NAP ALATT

A kezdő búvártanfolyam nyíltvízi vizsgája négy merülésből áll. Két nap alatt négy merülésen veszel részt, ahol oktatód irányítása mellett bemutatod az uszodában tanultakat.


A vizsgamerüléseket Magyarországon, Neufelden vagy az Adrián tudod megcsinálni.

Eredményes nyíltvízi vizsgát követően Tied lesz a világ legnépszerűbb oktatási rendszere által kiadott, PADI e-nemzetközi búvárengedély, amit elektronikusan egyenesen az Egyesült Államokból küldenek meg számodra.

Ehhez szükséged lesz egy okos telefonra és egy app-ra. Búvárkártyád csak egyszer kell kiváltanod, ezután soha nem jár le és a világon bárhol búvárszolgáltatást vehetsz vele igénybe.

 Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Your Text

Your Text

Your Text

PADI OPEN WATER DIVER BÚVÁRTANFOLYAM

STANDARD

KEZDŐ BÚVÁRTANFOLYAM AZ ALÁBBIAKAT TARTALMAZZA

PowerPoint-os prezentáció kb. max. 5-6 órában, vagy online készülhetsz fel odahaza és csak az elméleti vizsgára kell bejönnöd

Választhatod a PADI Online e-Learning oktatását is

Ingyenes biztosítjuk az uszodai foglalkozásra a búvárfelszerelést

Uszodai pótfoglalkozás díja 20.000,- Ft/hallgató, továbbá az Aquaworldbe a belépőjegy és a palacktöltés pluszban fizetendő (akár egy 1 főtől)

Ingyenesen biztosítunk 1 db töltött 12 literes, acél palackot az uszodai foglalkozásra. További palackok pluszban fizetendők.

Oktatói asszisztenciát

1×6 órás szodai oktatást csoportosan az Aquworldben

Térítéses nyíltvízi vizsgát és felszerelésbérlést, idehaza vagy a kiválasztott desztinációban

Törzsvásárlói kártyát Budapest egyik legrégebbi és legnagyobb búváráruházába

Nemzetközi e-kártyadíj pluszban fizetendő

Jelentkezem a kezdő búvártanfolyamra

  Details

  Start:
  április 1 @ 18:00
  End:
  április 3 @ 21:00

  Organizer

  EurodivE Buvársuli
  Phone
  +3670 313 0478
  Email
  info@eurodive.hu

  Venue

  Tantermi oktatás
  Barsi utca 5
  Budapest, 1022 Magyarország
  + Google Map
  Phone
  +3670 313 0478