Búvártanfolyamok 20 éve

Az EurodivE Búváriskolát 1999. nyarán hoztuk létre búvártársaimmal egy remekül sikerült adriai búvártúra után.  Szerettük volna másoknak is átadni a víz alatti lét szépségét, azt a mély nyugalmat amit a felszínen hiába keresünk.  A csend világa a rohanó világunkban igazi feltöltődés, mi minden merülésünk során ezt éltük át és ezt szerettük volna tovább adni.

EurodivE Búváriskola oktatóterem

Szerencsénkre egyik búvár társunk segített helységet találni Iskolánk számára és ez a döntés ma is helyesnek bizonyul, hiszen jelenleg is ott vagyunk ahol kezdetekben megalakultunk. Egy olyan iskolát álmodtunk meg, ahová az azonos érdeklődésű emberek tartozhatnak. Célunk egy tanuló központú, baráti, családi légkörű iskola volt, ahol búvárkodás iránt érdeklődőknek és képzett búvároknak is a biztos hátteret tudunk nyújtani. Egy olyan búváriskolát álmodtunk meg, ahol a búvár hallgatóink otthon érzik magukat, mindenki saját tempójával tanulhat egy oldott hangulatú közegben.

Iskolánk alkalmas a kis és nagyobb csoport oktatására. Akár 14 főt is képesek vagyunk, kényelmes körülmények között leoktatni. Akik eljönnek hozzánk tanulni, azokra előadó termünkben kávé, tea, ásványvíz és édesség vár. Szerettük volna minél komfortosabbá tenni az óráinkat. Műszaki hátterünket az évek alatt fejlesztettük: videó, DVD, projecktor, számítógép stb. Nagyon komoly adatbázist építettünk ki, így könnyen nyomon követhetjük búváraink tovább képzését, túra részvételt, felszerelés igényét stb. Már az Iskolánk megalakulásakor is fő célunk volt a saját búvárfelszerelés. Búvárruhák, búváruszony, búvármellény (BCD), búvárpalack mellett, reduktor és búvármaszk is bérelhető vagy megvásárolható.

EurodivE Búváriskola - 15 éves búvároktatási tapasztal. PADI kezdõ búvártanfolyamok - tanulj búvárkodni a legjobbaktól, hogy Te is a legjobb lehess!

Szerintünk ez az egyik alapja a hiteles oktatásnak. Legjobb tapasztalataink Aqualung, Cressi, Mares, SubGeer márkájú búvár felszerelésekről vannak. Magyarország legnagyobb búváráruházaival vagyunk napi kapcsolatban, így a mi segítségünkkel komoly kedvezménnyel tudnak iskolánk búvárai felszereléseiket beszerezni. Folyamatosan cseréljük felszereléseinket, a régi 1-2 éves eszközöket a téli felszerelés kiárusítások alkalmával meg hallgatónk tudják megvásárolni nagy kedvezményekkel. Így mindenki jól jár. Minden téren maximális szolgáltatást szeretnénk nyújtani meglévő és leendő búváraink számára!

Mit kapunk a búvárkodás élményétől

Búváriskolánk nagyon fontosnak tartja, hogy mindenkivel megismertesse a tengerek víz alatti,  változatos világát! Akik kedvet és bátorságot éreznek arra, hogy elhagyják a szárazföldet és ne csak a felszínen úszkáljanak, azok számára lehetőséget szeretnénk nyújtani, hogy könnyűbúvár felszereléssel alámerüljenek az ismeretlenbe, rácsodálkozzanak ez eddig rejtve lévő világ szépségeire!

Beszélgess egyszer el azokkal akik régóta búvárkodnak! Ők elmondják Neked, számukra mit is jelent  a búvárkodás! Ezeket fogod hallani: “Kikapcsolódás”, “Utazás”, “Nyugalom” valamint “Jó társaság”. Az igazi válasz azonban mélyebben keresendő. Az igazi lényeg az életérzésben rejlik. Ha belecsöppensz a Mi Világunkban, egyre többre vágysz! Tudásunkat igyekszünk mélyíteni és ezzel olyan ismeretek birtokába jutunk amit a mindennapi életben is használunk! Mire észbe kapsz, Te is más ember leszel! A búvártársadalom megbecsült tagjaként új életcélt találhatsz magadnak, amely akár sikerhez, új élményhez, örömhöz és a teljes szabadság érzetéhez vezethet!

EurodivE Búvársuli, Búvártanfolyam

Ha rászánod magad, hogy csatlakozz hozzánk, ne a minősítő kártyáért tedd! Tedd önmagadért!  Ne azért végezd el a tanfolyamot, hogy alapfokú avagy magasabb minősítéssel bíró búvárrá válj! Legyen a kezedben ez egy eszköz, aminek révén elérheted az álmaidat! Általa barátokra lelhetsz, megtalálhatod lelki békéd, feltöltődhetsz és olyan nyugalmat ismerhetsz meg, amiről eddig még nem is hallottál!

Amit mi kínálunk Neked az a Te átalakulásod! Az átalakulás, amin a búvárkodás végigvezet, életünk legjobb és legmélyebb élményeinek egyike. Ha tevékenyen részt veszünk életünk átalakításának folyamatában, megismerhetünk egy filozófiát amely már nagyon sok embernek szerzett életre szóló örömet, amely miatt irigyel bennünket a “nem búvár” társadalom.

Természetesen nem mindenki van tudatában annak, melyek is az igazi céljai a búvárkodásnak, néha nem is tudjuk pontosan, mit szeretnénk elérni a búvárkodás révén. Törekednünk kell arra, hogy egyensúlyt teremtsünk, szabadságot szerezzünk, a folyamaton végig kell mennünk, hogy elérhessük a célt. Az egész folyamatnak jól hangszereltnek és célirányosnak kell lennie. Semmi se történjen véletlenül. Biztosan lesznek meglepetések, de az útnak kezdettől fogva tisztának és világosnak kell lennie. És a cél… az ÉLET. A szemlélet, amely megismerésével kivétel nélkül mindenki felfedezheti saját magát és az örök élményt, amit a búvárkodás nyújthat! Válassz minket és mi mindent meg fogunk tenni, hogy a legbiztonságosabb és legjobb hangulatban sajátíthasd el a tudnivalókat. Képzéseink kiscsoportosak, így teljes mértékben  tudunk figyelni Rád! Ezzel a módszerrel könnyebben és gyorsabban tudod elsajátítani a tananyagot. Arra is figyelünk, hogy külön a te időbeosztásodhoz alkalmazkodva alakítsuk ki a tanfolyam menetrendjét.

EurodivE Búváriskola - 15 éves búvároktatási tapasztal. PADI kezdõ búvártanfolyamok - tanulj búvárkodni a legjobbaktól, hogy Te is a legjobb lehess!

Csoportos oktatás vagy személyre szabott kezdő nyíltvízi búvártanfolyam?

Segíteni szeretnénk a döntésedben! Sokan vagyunk úgy ebben a rohanó világban, hogy nem, vagy csak nehezen tudnak alkalmazkodni a kiírt időpontokhoz. Mi rugalmasak vagyunk, így minden esetben figyelembe vesszük a Te időbeosztásod! Mit jelent ez? Amennyiben az általunk megadott tanfolyami időpontok nem felelnek meg a Te számodra, javaslatot tehetsz egy általad megfelelő időpontra! Így válsz nálunk magántanulóval és mind ez semmivel sem kerül többe Neked!